Radyofrekans Burun Eti Küçültme İşlemi Yapılır Mı?

(Radyofrekans)

radyofrekans-burun-eti-kucultme-islemi-yapilir-mi

Radyofrekans Burun Eti Küçültme İşlemi Yapılır Mı?

Burun eti küçültme işlemi radyofrekans yöntemi kullanılan bir yöntemdir. Lokal anestezi altında radyofrekans yöntemiyle 6-8 haftada burun etinde büzüşmeyle işlem sonuçlandırılabilmektedir.

Keşfinin üzerinden uzun yıllar geçen radyoyla birlikte aramıza katılan radyofrekans yöntemi teknolojinin gelişmesiyle her gün yeni bir alanda kullanım miktarını genişletmektedir. Birçok uygulamasıyla karşımıza çıkan bu yöntem bize medikal estetik konusunda bir takım faydalar sağlamaktadır. Bu faydaların ne olduğunu ayrıntılarıyla inceledik ve sizler için listeledik.

Radyofrekans Nedir?

Radyofrekans çok uzun zamandır kullanılan ısıl bir işlemdir. Deride yenileme işlemi yapmaktadır. Zamanla radyofrekans uygulamasıyla deri yüzeyinin kasılmasıyla yeni lifler oluşur. Cilt düzgün bir forma gelir.

Radyofrekans İle Ben Aldırma İşlemi Yapılır Mı?

Radyofrekans ile artık ben alma yöntemi çok sık genel cerrahlar ve cildiye doktorları tarafından kullanılmaktadır. Uygulama sonrası iz kalma miktarı çok az olduğu için sıkça tercih edilir. 

Radyofrekans Ablasyon Nedir?

Radyofrekans ablasyon yüksek ısı kullanılarak hasarlı dokuları tahrip etme işlemidir. Birçok doku tedavisinde kullanılır. Yanan hücreler eski formuna geri dönemez. İstenmeyen dokuları yakarak kurtulma amaçlandığı için etkili bir yöntemdir. 

Radyofrekans Burun Eti Küçültme İşlemi Yapılır Mı?

Burun eti küçültme işlemi radyofrekans yöntemi kullanılan bir yöntemdir. Lokal anestezi altında radyofrekans yöntemiyle 6-8 haftada burun etinde büzüşmeyle işlem sonuçlandırılabilmektedir.

Radyofrekans İle Siğil Tedavisi Yapılır Mı?

Siğiller estetik açıdan bizi üzen bir takım etkilerde bulunabilir radyofrekansla birkaç dakikada bu istenmeyen durumlardan kurtulmak mümkün. En başarılı iyileşme yöntemlerinden biri olarak kullanılan radyofrekans ile siğil tedavisi günümüzde çok sık başvurulan bir tedavi aracı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Radyofrekans İle Ağrı Tedavisi Yapılır Mı?

Ağrı tedavisinde ağrıyı oluşturan bölgedeki sinir iletim liflerine radyofrekans yöntemi uygulanarak liflerin çalışması engellenir ve bu bölgedeki sinirler üzerinde düzenleyici etki yapar. Diğer normal çalışan bölgelere hasar vermemeye çalışarak bu yöntemden faydalanmak mümkündür.

Radyofrekans Yöntemi İle Bölgesel İncelme Yapılır Mı?

Bu yöntem son dönemde oldukça popülerdir. Radyofrekans eritilmek istenen bölgeye uygulanarak yağ dokunun vücuttan atılmasını sağlayarak başarılı sonuçlar almamızı sağlar.

Radyofrekans Cilt Ütüleme Yapılır Mı?

Radyofrekans yöntemindeki dalga yapısının kırışıklık tedavisi ve gençleştirme etkileri bulunmaktadır. Bu yönteme aynı zamanda cilt ütüleme de denmektedir. Bu yöntem vasıtasıyla kişiler cilt estetiğine kavuşur. Aynı zamanda güvenli ve zararsız bir yöntemdir.

Radyofrekans Cihazı Nedir?

Radyofrekans cihazı dalgaboyları ile çalışan bir enerji cihazıdır. Bu dalga boylarını ısı şekline dönüştürerek ciltte bir takım değişimler meydana getirir. Bu değişimlerden yararlanmak için radyofrekans yöntemini çeşitli amaçlarda kullanmaktayız.

Radyofrekans Cilt Bakımı Nedir?

Radyofrekansın ürettiği ısı ile cilde elastik bir görünüm kazandırılır ve kolajen üretimi arttırılır. Cilt eskisinden daha sıkı bir forma kavuşarak daha sağlıklı ve gergin gözükür. Bu da gençleştirme çalışmalarında sık sık uygulanan bir yöntem olarak karşımıza çıkmaktadır.

Radyofrekans Güvenilir Mi?

Radyofrekansın yaydığı radyasyonu dünya sağlık örgütü kanserojen olarak tanımlamaktadır. Ancak bu işleme tabi tutulan insanlar üzerinde yapılan çalışmalar ve etkileri incelendiğinde kanser yapıcı bir riske ulaşılamamıştır. Birçok şeyde kanser riski olabilir bunlar kahve, şeker, plastik gibi radyofrekans yönteminde de bu miktar çok yüksek değildir.

Radyofrekans Çatlak tedavi Edilir Mi?

Radyofrekans yöntemi ile birçok cilt sorununda imdadımıza koştuğu gibi çatlak, kilo alıp verme, leke gibi durumlarda iyileşme elde edilebiliyor.

Radyofrekans Çeşitleri Nelerdir?

Radyofrekans uzun yıllar önce radyonun icadı itibariyle hayatımıza girmiştir. Dalga boyları ile yapılan çalışmalar sonucu yüksek frekanslı radyofrekans uygulaması 70 yılı aşkın süredir medikal uygulamalarda sık sık başvurulan bir araç haline gelmektedir. Son yıllarda yapılan çalışmalarla da radyofrekans yöntemi gün geçtikçe gelişmekte ve çeşitli alanlarda etkisini göstermektedir.

Radyofrekans Göz Çevresine Uygulanır Mı?

Göz çevresinde oluşan kaz ayağı , gözkapağı kırışıklıkları, göz çevresi estetiği gibi oluşumlarda radyofrekans yöntemi bir süredir kullanılmaktadır. FDA tarafından onaylanan radyofrekans yöntemi göz çevresinde de gençlik için yapılan bir takım çalışmalara ortak edilen bir tedavi yöntemi olarak karşımıza çıkıyor.

Radyofrekans Nasıl Çalışır?

Radyofrekans deri üzerine uygulandığında oluşan ısı deri katmanlarındaki liflerde kollajen etki göstererek kasılma meydana getirir ve böylelikle yenileme sürecini başlatır. Cilt yüzeyinde yenilikler meydana gelir ve istenilen sonuca bizi götürür.

Radyofrekans Dolguyu Eritir Mi?

İstenmeyen, profesyonel yapılmamış dolgu uygulamalarından kurtulmak için radyofrekans yöntemi sık tercih edilen bir yöntemdir. Hyaluronik asit içeren dolguları çok kolay eritebilen radyofrekans yöntemi istediğimiz sonuçları almamız için çok işimize yarayan bir yöntem olarak kullanılmaktadır.

Damağa Radyofrekans Uygulanması Yapılır Mı?

Bazen lokal bazen genel anesteziye başvurarak uygulanan radyofrekans yöntemi kulak burun boğaz uzmanları tarafından da sıkça kullanıldığı bilinmekte burun eti tedavisinde eti büzüştürmek için veya damakta damak küçültme işlemlerini uygulamak için bu yöntemi tercih edebiliriz.

Radyofrekans İle Kılcal Damar Tedavisi Mümkün Müdür?

Kılcal damarlarımız o kadar incedir ki bu damarların bazılarına iğne dahi girmez. Radyo dalgalarıyla ciltteki kılcal damarlara hasar vermeden uygulanan radyofrekans yöntemiyle istenmeyen her kılcal damar bir seans uygulamayla yok edilebilir. 


hakkında yapılan yorumlar
Yorum Yap (Değerli yorumlarınızı bizden esirgemeyiniz.)
Kimseyle mail adresiniz paylaşılmayacaktır.

Radyofrekans